Kosmetisk Fotpleie

Generell informasjon

Behandlingen starter med en analyse av foten og negler, fotbad m/peeling. Så klippes negler, før man Skraper og filer av hard hud under foten. Behandlingen avsluttes med en god krem og deilig fotmassasje. I tillegg tilbyr vi både behandlinger som innerholder fotmaske, parafinbehandling, wilde pedique.

 

Ofte stilte spørsmål

»Hva

 Føttene er det arbeidsverktøyet kroppen skal bruke så lenge vi lever, og det er viktig å ta vare på de.

Ved å ta en fotpleiebehandling ved jevne mellomrom vil man kunne få bort hard og død hud under beina, som gjør at de blir babymyke og gode. I tillegg får man stelt og fikset tånegler.

En fotpleie behandling oppleves som behagelig, avslappende og gir en følelse av velvære.

»Hva

 En fotmaske kan brukes alene eller som en del i en parafinbehandling.

Vanlig fotmaske har en avkjølende og drenerende effekt, som er godt for hovne bein, om man har mye vann i kroppen.

Masken legges på føtter og legger, og skal pakkes inn i plast. Denne skal virke i ca 15 min, før man går over til massasjen. Fotmaske brukt sammen med en parafinbehandling. Føtter og legger legges inn i en maske, før det enten sprayes eller dyppes i varmet parafinvoks. Pakkes inn i plastikk og skal sitte i ca 15 før man tar massasje.

Behandling med parafinvoks har en veldig god effekt på tørr og sprukken hud, det er en sirkulasjonsøkende  behandling, som får porene i huden til å åpne seg og hude får absorbert fuktighet bedre. Huden kjennes silkemyk og glatt  etter en slik behandling.

»Hva

 Wilde Pedique er neglegele som legges på tånegler. Det gjør at neglene får en delikat og veldig fin fransk look.

Alle produkter vi bruker i denne behandlingen er sopphemmende og ikke skadelig for neglen.

Denne tekninkken er veldig fin å bruke, om man har en negl som er sprukket, delt eller ikke pen i utseende. Da kan vi legge protese av gele, og neglene blir som nye.